Hej bÀsta, dags för min Januari Journal. Hoppas du haft en fin start pÄ Äret och att du har prioriterat dig sjÀlv och det du mÄr bra av. Det har jag och har Àntligen fÄtt till min dagliga meditation som var svajig under vÄren och wow vilket skifte. Att meditera pÄ daglig basis gör verkligen sÄ stor skillnad för mitt vÀlmÄende och humör som gett mig en skön start pÄ Äret. 

~ MĂ„nadens bĂ€sta: VĂ„r resa till Mauritius! Wow, va skönt det var att fĂ„ komma bort frĂ„n vardagen och fĂ„ sooool. Det laddade mig och hela familjen med sĂ„ mycket energi. Vi gjorde inte sĂ„ mycket om dagarna utan hade typ samma rutin varje dag. Vi chillade pĂ„ stranden eller vid poolen pĂ„ hotellet, Ă„t massa god mat (var sĂ„ bra mat pĂ„ hotellet), lekte och jagade barn 😅 SĂ„ skönt att bara fĂ„ flowa och ta dagen som den kommer! 

~ MÄnadens insikt: 

Word đŸ‘†đŸŒ

~ MÄnadens Welleness tool: Affirmationer! Just nu anvÀnder jag affirmationer varje dag och det Àr nÄgot jag gjort till och frÄn i flera Är men jag blev sÄ inspirerad av Roxie Nafousi som pratar om hur kraftfullt det Àr att anvÀnda affirmationer sÄ just nu gör jag det varje dag. Och wow vilket skifte det gör för energin! För dig som ocksÄ vill anvÀnda upplyftande affirmationer sÄ finns det nÄgra affirmationsmeditationer i min app Body & Soul Care och snart slÀpper vi en hel kategori med flera affirmationer sÄ hÄll utkik! 

NÄgra favoritaffirmationer just nu: 

I am enough, I have always been enough 

I am attracting amazing business opportunities

I love the person I am, I love the person I am becoming

~ Feel Good Food on repeat: Omelett! PÄ hotellet pÄ Mauritius sÄ gjorde de en sÄ god frukostomelett sÄ nu Àr det min go-to nÀr jag inte har tid eller ork att slÀnga ihop en omelett till frukost, lunch eller middag. Spana in hur jag gör hÀr! 

~ MÄnadens Poddavsnitt: Mitt med Roxie 

Att fÄ intervjua Roxie i min podd gav mig sÄ mycket energi och jag har sÀkert lyssnat pÄ avsnittet tre gÄnger, hehe. Hon Àr sÄ inspirerande och sa sÄ mÄnga bra saker sÄ om du inte har lyssnat pÄ det Àn, gör det hÀr!  

Det jag tar med mig frÄn avsnittet:

~ Vikten i att fÄ klarhet i vad du vill. Sen vÄrt samtal försöker jag checka in med mig sjÀlv innan jag tar ett beslut eller pÄbörjar nÄgot nytt för att verkligen kÀnna in om detta Àr i linje med vad jag vill. Det Àr sÄ lÀtt att haka pÄ grejer för det Àr kul i stunden men nu vill jag verkligen vara Ànnu mer klar kring vad jag vill lÄngsiktigt. 

~ NÀr barnen Àr upprörda eller har en jobbig kÀnsla frÄga dem "Vad de behöver", Roxie la upp detta pÄ sÄ sÄnt sÀtt i podden och det tar jag verkligen med mig. 

~ Att vĂ„r glĂ€dje inte baseras pĂ„ snabba kickar eller att uppnĂ„ vissa mĂ„l utan det Ă€r en djupare grund som byggs nĂ€r vi vĂ„gar lyssna inĂ„t och ta beslut som KÄNNS bra. 

 Lyssna hÀr

~ Boktips: Manifesta dina drömmar med Roxie Nafousi! PÄ stranden lÀste jag Roxies bok som Àr en fin bok och en bra grund för dig som vill lÀra dig mer om hur manifestation fungerar. SÄ hett tips att lÀsa för att öppna upp för att bli mottaglig för det du vill manifestera 2024. Om du vill ha mer guidning kring din manifestationsprocess - GÄ min onlinekurs 4 veckors Manifestations Challenge dÀr jag guidar dig steg för steg under fyra veckor. LÀs mer hÀr!

~ MĂ„nades utmaning: TĂ„lamod med barnen!!!! Omg vilket period vi Ă€r i just nu. Varje mĂ„ltid och ombyte Ă€r en kamp đŸ„” Jag fĂ„r jobba stenhĂ„rt med mitt tĂ„lamod och vissa dagar funkar det och andra dagar tappar jag det snabbt. Att ha en treĂ„ring och en som snart fyller 2 Ă€r en prövning och Ă€ven om de ocksĂ„ Ă€r i sĂ„n gullig Ă„lder nu och vi har SÅ kul och mysigt ihop Ă€r det utmanande. SĂ„ det Ă€r Ă€nnu viktigare för mig att fĂ„ till min dagliga meditation nu för det Ă€r dĂ€r jag tankar tĂ„lamod, acceptans och energi!

~ MĂ„nadens Self Care: Fullkomligt Ă€lskar dessa nya oljor med rollers frĂ„n Oh la moon 😍 Min favorit so far som jag rollat senaste dagarna Ă€r Soul Healing, sĂ„ ljuvlig. Spana in alla oljor hĂ€r!

~ Vad jag har printscreenat under mÄnaden:

 
NĂ€r min kompis Sara la upp denna reel pĂ„ sitt kontor kĂ€nde jag direkt att vi behövde göra om pĂ„ kontoret för att fĂ„ in en ny energi sĂ„ nu Ă€r vi i full gĂ„ng med att byta ut matta, soffa, spika upp hyllor och tavlor. Det kommer bli sĂ„ fint, hĂ„ll utkik pĂ„ min Instagram sĂ„ ska ni fĂ„ se đŸ„°

 Jag Àr ju besatt av keramik och ska Àntligen Dreja igen nÀsta vecka. Blev helt kÀr i dessa skÄlar frÄn Forsbergcalle som jag hittade via Sofi Fahrman, sÄ fina och blir min inspo till det jag vill skapa!

SĂ„ bra cheklista att anvĂ€nda sig av som jag hittade pĂ„ IIN, den skolan jag utbildade mig till Holistisk HĂ€lso Coach pĂ„ 💚

SÄ kul att dela med mig av en till Journal igen och jag hoppas den gav dig ny inspo! Nu ser vi fram emot en ny hÀrlig mÄndag. KRAM!

Mer inspiration frÄn Josefin